Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حسین ترکیان با اعلام این مطلب اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاه برداری دو خریدار کالا از آنان موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان اداره جعل و کلاه برداری پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، خریداران طعمه‌های خود را از سایت‌های دیوار و شیپور شناسایی و بعد با استفاده از خودرو‌های مدل بالا و ظاهری موجه به در منزل فروشندگان مراجعه کرده و برای پرداخت وجه کالا اعلام می‌کردند که از طریق گوشی پول را به حساب آن‌ها واریز می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی عنوان کرد: چند ثانیه بعد پیامکی با یک شماره ناشناس به گوشی فرد خریدار مبنی بر واریز وجه ارسال می‌شد و فروشنده نیز کالا را به آن‌ها تحویل می‌داد، اما این پایان ماجرا نبود، چون فروشندگان بعد از چک کردن مجدد حساب بانکی خود متوجه می‌شدند که هیچ پولی به حساب آن‌ها واریز نشده است.

سرهنگ ترکیان با بیان اینکه متهمان از برنامه پیامک ناشناس و رسید ساز جعلی برای فریب فروشندگان کالا استفاده کرده و به این شیوه از آنان کلاه برداری می‌کردند اظهار داشت: با تحقیق از مال باختگان، چهره متهمان شناسایی و هویت اصلی آن دو که دارای سوابق متعدد کیفری همچون سرقت منزل، مغازه و خودرو بودند را به دست آوردند.

وی افزود: با شناسایی هویت متهمان مأموران پس از کسب اطلاعات لازم و چندین شبانه روز کار اطلاعاتی ویژه سرانجام طی یک عملیات ضربتی آن‌ها را در مخفیگاه خود دستگیر کردند.

احتمال فعالیت مجرمان در استان‌های دیگر

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه تاکنون تعداد چهار مال باخته در این پرونده شناسایی و مجموع مبلغ کلاه برداری شده از آنان ۳۰۰ میلیون ریال است، گفت: با توجه به اینکه متهمان استان‌های دیگر کشور نیز تردد فعالیت مجرمانه داشتند از تمام کسانی که به این شیوه از آنان کلاه برداری صورت گرفته می‌خواهیم به پلیس آگاهی استان اصفهان مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۳۱۲۱۸۲۴۶۱۰ تماس حاصل کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلیس کلاهبرداری فضای مجازی سایت دیوار پارسی خبر کلاه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران

مأموران فراجا با تلاش شبانه روزی باندهای فساد و فحشا را که با فریب دختران، آنها را مورد اغفال و سوءاستفاده قرار داده و به صورت قاچاق به کشورهای دیگر می ‌فرستادند شناسایی و دستگیر کردند.

در فیلم زیر، چند نفر از دستگیرشدگان از تباهیِ زندگی خود در پی وسوسه هایِ اغوا کننده و وعده هایِ دروغینِ فریبنده و رویایی می‌گویند.

گفتنی است پیش از این سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس از انهدام پروژه «سرویسِ اسکورت» و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن‌ها به خارج از کشور می‌نمودند؛ همچنین باند «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود خبر داده و گفته بود که با تلاش مأموران پلیس کارگاه رقص «لِوِل آپ دنس» نیز شناسایی و عوامل دستگیر شدند.

رسانه دانلود

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • کلاهبرداری ۸ میلیاردی با لینک جعلی کالابرگ الکترونیک در عنبرآباد
  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟