Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران ؛ کاوه معین‌فر - دقیقا 12 سال بعد از فوت استاد پرویز مشکاتیان در سالروز تولدش مجری شبکه شما تلویزیون برای او آرزوی حال خوب و سلامتی و لذت بردن از نواختن ساز استاد کرد! آن هم در برنامه ای به اسم "ترانه باران" با محوریت اصلی موسیقی!

باور کنید باورم نمی‌شود، ولی واقعیت دارد، داستان اتفاقات تلویزیون و مجری‌های آن به مراحلی از فانتزی، علمی، تخیلی رسیده است که واقعا در مخیله هیچ کس نمی‌گنجد و به قول امروزی‌ها تسمه تایم پاره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز چند روز از دسته گل برنامه خندوانه درباره نویسندگان ایرانی نگذشته است که این پیام تبریک به استاد پرویز مشکاتیان و آرزوی طول عمر برای ایشان برق از کله‌مان پراند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


واقعا اگر به نویسندگان کمپانی مارول یا برجسته ترین نویسندگان فانتزی جهان هم سفارش داده بودند که مردم ایران و اهالی فرهنگ و هنر را دچار شوک کنند چنین ایده‌هایی به ذهنشان خطور نمی‌کرد.

میثم محمدی منتقد سینمایی در صفحه اینستاگرامش به درستی نوشت:

«بگذریم از اینکه این آقای مجری به هنرمندی که از دنیا رفته تبریک تولد می‌گوید و برای او آرزوی سلامتی می‌کند، اما حیرت‌آورتر این است که در همین سی‌ثانیه تمام جمله‌ها‌ را غلط ادا می‌کند و به خیال خود دارد شاعرانه هم حرف می‌زند!»

اشتباه مجری واقعا عجیب و غریب است و نشان می‌دهد که نه تنها به لحاظ اطلاعات عمومی درباره مسائل فرهنگ و هنری کشور هیچ اطلاعی ندارد حتی به ضرورت شغلی که دارد (مجری برنامه ترانه باران!) اندکی تحقیق هم نمی‌کند.

احتمالا شخصی به او گفته است که دیروز سالروز تولد استاد مشکاتیان بود و بد نیست به آن هم اشاره‌ای شود و مجری گرانقدر (که سعی دارد بسیار پرطمطراق هم ظاهر شود) نکرده است یک بار در موبایلش اسم مشکاتیان را جستجو کند تا چنین اشتباه عجیبی رقم نخورد.

یک نفر نیست جواب بدهد که آخر چگونه ایشان مجری یک برنامه با محوریت موسیقی است که هیچ اطلاعی از پرویز مشکاتیان ندارد؟ هیچ اطلاعی!

خدایا دیگه بسه لطفا! این چه روزهایی است که ما در زندگیمان می‌بینیم؟! دوربین مخفیه؟ نه ... واقعا دوربین مخفیه؟

بازهم جای دردناکتر و عمق فاجعه آنجاست که اشتباه مجری به کنار، آیا در تمام عوامل تولید چنین برنامه‌ای یک نفر دیگر هم متوجه این اشتباه نشد؟ واقعا هیچ کس از تولیدکنندگان برنامه و ناظرین پخش و... پرویز مشکاتیان را نمی‌شناخت؟ نمی‌دانست که از کوچ ابدی ایشان 12 سال گذشته است؟ حیرت آور است!

ولی نه گویا مجری چند دقیقه بعد از اشتباهش گفته است که آرزوی سلامتی‌اش برای آیین مشکاتیان فرزند استاد بوده است و خواسته با یک عذرخواهی ساده همه چیز را ختم به خیر کنند.

اما بازهم نکته دردآور این است که آیین مشکاتیان نوازنده حرفه‌ای تنبک است نه سنتور!  به دفعات با همایون شجریان و سهراب پورناظری کنسرت داشته است! از این هم بی اطلاع است! بابا یه سرچ بکن بعد حرف بزن... اَه.

ما هم از نوشتن درباره صداوسیما، و این حجم از اشتباهات و سوتی‌های بچه‌گانه آنها خسته شده‌ایم و واقعا دیگر لوس و بیمزه شده است .

ولی اگر ننویسیم آنموقع چی؟ فکر می‌کنند که کارشان خیلی هم خوب است و باید ببینید چه قیافه‌ای هم می‌گیرند! یا فکر می‌کنند کسی نفهمید و ...

تا چرخ بر این منوال بچرخد ما هم می‌نویسیم و می‌گویم چه بیسوادی‌ها و بی‌احترامی‌ها را شاهد هستیم.



تا ببینند و بدانند، چشمانی آنها را می‌بیند و باید به آنها احترام گذاشت. تا ببینند و بدانند، این مملکت کم پژوهشگر موسیقی و جوانان با دانش موسیقی ندارد که چنین دسته گل‌هایی را شاهد باشیم.

تا ببینند و بدانند، پول صداوسیما از بیت‌المال است، باید به این مردم و مخاطبانش احترام بگذارند.

آقای مجری برنامه ترانه باران، تهیه کننده برنامه، مدیر گروه شبکه شما، مدیر شبکه شما، معاونت سیما و رئیس سازمان صداوسیما حقوقی که می‌گیرید از بیت‌المال است و خود ببینید این نتیجه خدمتی است که در قبال آن حقوق می‌گیرید؟!

حال حقوق، مزایا، شهرت، معروفیت و ... اصلا همه اش نوش جانتان، لااقل به اعصاب ما رحم کنید، چرا باید با دیدین چنین اتفاقاتی تا سر حد سکته خونمان به جوش آید چون یکی از شماها بی خیال، بی سواد یا بی تعهد است؟

فقط می‌توان نوشت: حیرت، حیرت، حیرت ... کاشکی دوربین مخفی بود!

بیشتر بخوانید: گاف تازه تلوزیون؛ آرزوی سلامتی مجری برای زنده‌یاد پرویز مشکاتیان (فیلم) صدایی که برای وطن جاودانه شد (فیلم) شجریان، مشکاتیان و روشن‌روان، سه موسیقدانی که یک شاهکار خلق می‌کنند/ خاطره جالب روشن‌روان از همکاری با شجریان (فیلم) میراث فرهنگی: 80 درصد خانه پدری پرویز مشکاتیان توسط مالک تخریب شده/ با هماهنگی دادستان لودر توقیف و راننده آن بازداشت شد لینک کوتاه: asriran.com/003I6w

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پرویز مشکاتیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند روز مانده به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم حملات و افشاگری‌های جدیدی درباره محمدباقر قالیباف در حال انجام است؛ خودش، همسرش، فرزندانش و البته مشاورانش و دستگاه‌های منتسب به او؛ همگی هدف این افشاگری‌ها یا حملات هستند و در همه موارد پای قالیباف هم وسط است.

محمدباقر قالیباف در بازه زمانی نیمه دوم سال گذشته تا روزهای منتهی به دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، تحت حملاتی از همین دست بود؛ اما آنچه سوال‌ برانگیز شده این موضوع است که مواد اولیه و خام افشاگری‌ها چه اندازه کثرت دارند که دو دور انتخابات را پوشش داده‌اند! البته اینها غیر از موضوعات افشا شده در دوران ریاست بر مجلس و قبل‌تر در جریان دو دور انتخابات ریاست‌جمهوری است که درباره او منتشر شده بودند.

افشاگری‌ها درباره قالیباف و اطرافیانش به دو صورت انجام می‌شود؛ نخست توسط چهره‌های سیاسی و دوم توسط حساب‌های توییتری در فضای مجازی. هدف هم قاعدتا در کوتاه مدت، جلوگیری از ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم است که احتمالا طیف جبهه پایداری و تندروها بیشترین سهم را خواهند داشت.

بخش اول چگونه کار می‌کند؟

یک شکل از افشاگری ها، توسط برخی نمایندگان مجلس یا چهره‌های سیاسی است که صورت می‌گیرد؛ آنها در قالب توییت و مصاحبه مواردی را بیان می‌کنند. آنهایی که در این بخش از سناریو نقش‌آفرینی می‌کنند، بیشتر عملکرد مدیریتی و سیاسی قالیباف را زیر سوال می‌برند و از بابت چهره‌های نزدیک به او مانند مشاورانش سخن به میان می‌آورند.

به عبارت دیگر آنکه این دسته از افراد سعی می‌کنند به روایت خودشان، بر اساس قاعده بازی‌های سیاسی رفتار کنند و وارد مسائل خانوادگی نشوند. از سوی دیگر، بستری که این افراد بر آن اقدام به بیان سخنانشان یا به عبارت بهتر افشاگری‌هایشان می‌کنند، معمولا سایت‌ها و خبرگزاری‌هایی هستند که موضع‌گیری‌هایی علیه قالیباف دارند.

مثلا روز گذشته، بیژن نوباوه‌وطن نماینده مجلس یازدهم و از منتقدان قالیباف، با خبرگزاری دولت یعنی ایرنا گفت‌وگو کرده است. این گفت‌وگو واجد هر دو شرط بود؛ یک چهره سیاسی منتقد رئیس مجلس با خبرگزاری دولت که زاویه‌ای جدی با مجلس و بخصوص قالیباف دارد، سخن گفته است. او در این گفت‌وگو تاکید کرده «در بسیاری از مواقع می‌بینیم دست‌هایی بیش از مطالبات نمایندگان در کار است یعنی افرادی که نمی‌خواهم اسم ببرم مشخصا در بودجه دخالت می‌کنند». او در بخش دیگری مستقیما مشاوران قالیباف را هدف قرار داده و در انتقاد از آنها گفته «مشاوران رئیس مجلس هر بودجه ای را بررسی می‌کنند نمی‌دانم این موضوع قانونی است یانه؟ می‌آیند و می‌روند و اینقدر طول می‌دهند که نماینده به چیزی رأی می‌دهد که نمی‌خواهد. اینجا قدرت و اختیار نماینده است که سلب می‌شود و این خطر است.»

نوباوه‌وطن که به تفکرات جبهه پایداری مشهور است، این بار به مشاوران قالیباف اتهام زده است: «گاهی افرادی که به عنوان مشاور در مجلس دائما رفت وآمد می‌کنند و در میان نمایندگان می‌نشینند و اینها تصمیم سازی و فکرسازی و رای‌سازی می‌کنند. یک نفر را می‌خواهی رای بدهی اینها هستند که می‌گویند به چه کسی رای بدهند و به چه کسی رای ندهند. قول می‌دهند که فلان کار را برای شما می‌کنیم فلان وام را می‌دهیم در حوزه انتخابیه‌تان فلان کار را می‌کنیم.»

نوباوه بخش دیگری از سخنانش را در راستای خط خبری چند روز اخیر خبرگزاری دولت بیان کرده است؛ یعنی فشار و حمله به مرکز پژوهش‌های مجلس بابت انتشار گزارش‌هایی بر خلاف میل دولتی‌ها. او گفته «بعضی از کارمندان مرکز پژوهش‌ها هنگام بررسی بعضی از طرح‌ها و یا لوایح، اعمال نفوذهای فردی و سیاسی می‌کردند و جریان خاصی را آنجا مشاهده کردیم به خصوص در مورد ساماندهی طرح فضای مجازی که صددرصد از طریق رسانه‌ها مستقیم از طریق فضای مجازی و اینترنت پخش می‌شد ما شاهد بودیم قبل از اینکه حتی مصوباتش بخواهد به تصویب برسد و یا رای‌گیری صورت بگیرد در فضای مجازی از طریق مرکز پژوهش‌ها منتشر می‌شد.»

خبرگزاری ایرنا در هفته‌های اخیر به صورت مسلسل‌وار اقدام به انتشار مصاحبه‌هایی کرده که مشخصا مرکز پژوهش‌های مجلس را زیر ضرب برده است. مصاحبه‌های ایرنا با نمایندگانی بود که منتقد عملکرد قالیباف از یک سو و از سوی دیگر حامی دولت هستند. آنها عملکرد مرکز پژوهش‌ها را مورد انتقاد قرار داده‌اند که از این طریق، سقلمه‌ای هم به قالیباف می‌خورد.

بخش دوم چگونه عمل می‌کند؟

بخش دوم سناریویی که این روزها در ارتباط با قالیباف در حال اجراست، افشاگری درباره خانواده‌اش است. برخی اکانت‌های توییتری که بعضا هم بدون نام و نشان واقعی هستند، اقدام به انتشار مدارکی درباره فرزندان قالیباف می‌کنند؛ مدارکی درباره تحصیل اسحاق قالیباف در استرالیا و مراودات مالی دو پسر قالیباف(اسحاق و الیاس) و همچنین همسر رئیس مجلس.

از قرار معلوم مدارک منتشره در دسترس این طیف منتقد این روزهای قالیباف بوده است؛ البته منظور نه منتشرکنندگان، که آنهایی منظورند که این مدارک را در اختیار منتشرکنندگان قرار داده‌اند. به عبارت دیگر، آنها این مدارک را در کشوهایشان نگه داشته بودند تا در موعد مقرر و زمانی که لازم است قالیباف زیر ضرب افکار عمومی برود، منتشر کنند.

یعنی آنها مشغول استفاده ابزاری از قالیباف بوده‌اند و حالا که پاجوش‌هایشان در حال رشد است، دیگر انگار نیازی به حضور قالیباف لااقل در صندلی ریاست ندارند. از همین رو افشاگری‌، پشت افشاگری درباره قالیباف در حال انجام است.

هرچند برخی معتقدند که مسائل خانوادگی نباید وارد دعواهای سیاسی شود، اما این نکته قابل چشم‌پوشی نیست که افرادی نظیر قالیباف و دیگر چهره‌های تصمیم‌گیر، که شب و روز بر شعارهایشان پافشاری می‌کنند، آیا توانسته‌اند این شعارها را در خانواده خود نیز جاری و ساری کنند یا خیر؟ آیا توانسته‌اند فرزندان خود را متقاعد کنند تا بر اساس سبک زندگی‌ای که خودشان مبلغ آن هستند، زندگی کنند؟ قاعدتا با افشای سفرها و مخارج و سبک زندگی فرزندان قالیباف، او زیر ضرب شدیدی قرار گرفته است اما همچنان همان شعارها را فریاد می‌زند.

اهداف چند لایه از افشاگری‌ها

قاعدتا با بررسی و کنار هم قرار دادن ردپاهای موجود در این اقدامات علیه قالیباف، آن طیف سیاسی که مشغول زدن رئیس مجلس است، مشخص می‌شود. آنها اهدافی چند لایه داشته و دارند که تا الان به توفیقی نسبی دست پیدا کرده‌اند.

نخست عدم راهیابی قالیباف به مجلس بود که البته هدفی بلند پروازانه بود و آنها تمرکزشان را بیشتر بر روی راهیابی یک قالیباف ضعیف شده به مجلس گذاشته بودند. آنها به این هدف نخستشان دست پیدا کردند و قالیباف که نفر اول رای‌گیری ۱۳۹۸ بود، پایین‌تر از محمود نبویان، حمید رسایی و امیرحسین ثابتی قرار گرفت؛ ‌البته که همه اینها به لطف پایین‌ترین مشارکت در انتخابات مجلس در تاریخ جمهوری اسلامی است.

دومین هدف، پایین کشیدن قالیباف از صندلی ریاست است که آنها در این برهه زمانی تا زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس جدید بر آن تمرکز دارند؛ اگر موفق شوند که قالیباف را از کرسی ریاست به زیر بکشند، عملا توانسته‌اند که او را از حیض انتفاع در سیاست ساقط کنند. چرا که در این صورت، هدف سوم‌شان که خنثی‌شدن توان سیاسی قالیباف برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ و رقابت با ابراهیم رئیسی است، عملا به صورت اتوماتیک کسب می‌شود.

بنا بر این اگر طیف مخالف قالیباف این روزها هزینه زیادی برای زدن او می‌کند، برای «شفافیت» و این دست مسائل نیست؛ بلکه به دنبال اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت هستند؛ کوتاه مدت؛ ‌نشستن قالیباف بر صندلی نمایندگی در صحن و نه هیات رئیسه و بلند مدت، قالیباف‌زدایی از سیاست و عدم توانایی سیاسی‌اش برای ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903949

دیگر خبرها

  • آرزوی آزمون برای امباپه برآورده نشد
  • شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمان در پی درگذشت امام جمعه فقید بلوک جیرفت
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو